Centilnya si kriwil…

Let me introduce you with my ginger niece. Her name is Aufa, I used to call her “kriwil” or “cantik” (the last is made by herself *giggle*)
She can always make me cheer, no matter how exhausted I am when arriving from my office / campus. Well, kids are always amazing, right?

PS: Jadi inget tadi pagi nyokap gue nyeletuk “ini sih bukan ‘like mother like daughter’, tapi ‘like aunty like niece’…Udah punya hobi sama2 insomnia, demen nyanyi, centilnya ga ketulungan, narcis banget, demen main mobil2an lagi, Aufa ini kalo udah gede bakal jadi kaya Dewi nih! Harus hati2,,,dapet cw kaya Dewi satu lagi dirumah ini bisa ancur nih rumah!” Hahaha…that explains maybe, kenapa gw sangat 300x kompak dengan ponakan cantik gw ini..

– g –

Advertisements

6 thoughts on “Centilnya si kriwil…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s