Apocalyptica feat. Cristina Scabbia [S.O.S – Anything But Love]

Bound to your side and trapped in silence
Just a possession
Is the sex or only violence
That feeds your obsession

You send me to a broken state
Where I can’t take the pain
Just long enough
That I am numb
That I just disappear

So go on infect me
Go on and scare me to death
Tell me I asked for it
Tell me I’ll never forget
You could give me anything but love
Anything but love

Does it feel good tonight
Hurt me with nothing
Some sort of sick satisfaction
You get from my fucking

Oh stripped down to my naked core
The darkest corners of my mind are yours
That’s where you live
That’s where you breathe

So go on and fake me
Go on and scare me to death
Dare me to leave you
Tell me I’d never forget
You could give me anything but love
Anything but love

Without any faith
Without any light
Condemn me to live
Condemn me to lie
Inside I am dead

So go on infect me
Go on and scare me to death
I’ll be the victim
You’ll be the voice in my head
You could give me anything but love
Anything but love

S.O.S [Anything But Love] — Apocalyptica feat. Cristina Scabbia


+++This song brings tears to me when remembering my dark past that won’t be forgotten. Every night, every hour, every minute. Thanks so much, Scabbia… L.Y.T.D+++

~G~
Advertisements

12 thoughts on “Apocalyptica feat. Cristina Scabbia [S.O.S – Anything But Love]

  1. Yep, maen selo Poel, stau gw malah ngga ada yang maen biola. Gw baru punya S.O.S ini doang, blm puinya album “Worlds Collide”. baru mau dicari sama Rince. Duh gw kepengen banget donlod lagunya disini, tapi netpolicy kantor gw ngga ngebolehin, bandwidth-nya itu lho… rese! I'll find a way deh, mgkn gw akan coba di laptop sepupu gw, oke! πŸ˜‰

    Utk sementara liat VC-nya aja dulu di Youtube. Scabbia disitu bener2 cantik abiss!!!

  2. Oh iya, “Cello” itu nama alat musiknya,heheheh
    iya bener gw cuma ada albumnya yang mainin lagu Metallica semua, mantap….! iklan rokok yang di tivi itu pasti niru-niru band ini πŸ˜€
    Owkay, thanks for the info….mo donlot video yang di Youtube ahhh…:-)

  3. gampang tuh, kalo mo ngedownload video dari youtube. caranya :
    copy-pastekan link youtube-nya (misalnya: www.

    ) ke http://www.videodl.org, trus tekan Get It!, nah kalo udah loadingnya entar ada download link. trus klik kanan save target as tapi ganti ekstensi filenya menjadi .flv trus save jadi deh. filenya dapat ditonton pake flv player atau vlc player, cari aja di google gratis kog,hehehe
    Ok….kalo aku udah dapat entar aku kirimin videonya πŸ™‚

  4. Hari ini udah 3 video!! Hahahaha… sebelum donlod gw udah izin sm IT-nya, pake kata2 rayuan dikiiit, eh lolos, ahahahahaha…. :))

    Hmmm… besok apalagi yaaa? Oiya “I walk alone”-nya Tarja belum, hihihihi….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s