haunted

I run
He still can catch me
I hide
He still can find me
I close my eyes
He still can read my mind
I lock the door
He can unlocked it
I scream
He can shut my mouth up
I beg
He doesn’t want to listen
I cry
He smiles devilry
I said no
He still fuck me
I wake up panicky
He’s gone…

Thank God!

~G~

Photo: iwed

Advertisements

15 thoughts on “haunted

  1. Wow… that will be so excited! Aku dari dyuluw udah kepengen bang-get di fotow… Cuma waktyu nya so limited teruss deh. I'm planning to go to FISIP sabthuw ini, udah kang-gen banget sama my colleges buddies *halah capeeek*

    Gw mo nginep ditempat ponakan gw [Gita] kali jumat besok. Kebetulan bagian gw buat recording udah kelar, jadi minggu depan udah ngga ada urusan dulu sama temen2 band gw itu makanya gw mo maen ke depok. Loe kesana ga?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s