Pasca Pindahan

Akhirnya mulailah saya bekerja [kembali] dikantor baru. Tapi khusus hari minggu kemarin gw & Pudel dibikin kesel sama tukang bangunannya. Mereka ngejanjiin meja kerja gw, Pudel & LBR plus filing cabinet udah kelar hari itu, jadi kita udah bisa beres-beres. Kenyataannyaaaa justru belum ada satupun yang beres! Jadi bisa dibilang kedatangan kita hari minggu kemarin almost sia-sia. Yang ada Pudel & gw mencak-mencak ngga karuan. Tau gitu kan weekend bisa gw spend dengan hal yang lain yang lebih guna daripada cuma meratapi kantor gw yang belum kelar itu. Untungnya siang gw udah janjian sama Bang Didi & Die pergi nonton gigs di Stardust Cafe Sarinah, mau nonton Universal [band-nya aL drummer Purga], Prosatanica & Siksa Kubur.

Satu yang berubah disini, AC-nya jadi dingiiin banget! Sumpah kaga nahan dah! Saban hari gw harus pake pasminah/cardigan buat menghangatkan diri. Malah kopi bisa 2 cangkir seharian itu! But this office is definitely homey. Bahkan boss gw terlihat lebih nyantai disini, atmosfir-nya berubah aja [moga-moga kearah yang baik yeee, hehehe..]

~G~

25 thoughts on “Pasca Pindahan

  1. Ini bukan meja gw aslinya. Gw pesen meja kerja persis kaya meja gw dikantor yang lama, cuma sampe detik ini belum di ganti. Gw sendiri jadi males beres2 karena ntr harus kerja 2x kan. Gw biarin aja kaya gini. Tapi sekarang udah rapian dikit kok, begah juga liat meja berantakan. Kesannya kerjaan gw hectic banget, hahaha…

  2. when u feel chaos, that means u react on what life has been given to you.. It means u feel what living is all about..

    its like a wound in ur body, when u have and feel for the first time, it sucks, coz u dont know what to do.. But in time, u'll learn how to recover from its pain and close ur wound.. So when u goin forward, u'll know how to prevent for not happening again and if its still happen, u know how to deal with it..

    and everybody is a mess before they “get it right”.. =)

    And, yes, reality bites! Hehe..

    *Sok serius mode: on ;D

  3. Like this line best๐Ÿ™‚

    Yes, I'm still learning how to deal with chaos that happens inside me. The battle is about to begin and I feel like I don't have any good strategies to end this war upon my own self. But I'll find it within times, with the help of what's logically left inside my ruined-up heart๐Ÿ™‚

  4. The war is already started once u are born..
    u can get many tactics and strategies from ur families, friends, others, books, experience, but it is you who will have to decide which path u'll take. There's only 2 options, yes or no, forward or backward, good or bad, up or down, left or right, doing or do nothing.. its all yours. =)
    *Remember, there's no such thing as a third option! its misleading.. ;D

    logic is just a tool for help, ur deepest heart (conscience) is the primary device to win any battle or war! “Conscience never lies”.. its a big different from ordinary heart (usually emotion takes the big part of it)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s