Just whatever…

Fasting month is coming in a few days ahead, but I already got a pretty deal of trial from God. It’s about this website that one of my friends gave to me on the Messanger. I already felt interested just by reading the link-name, soon as I opened the site, I knew I was right. This site is the Moslem-hater site, they’re not Christian, or Jewish or I don’t know who they are [not that important, sorry]. Whoever they are, they’re discrediting Islam in a very well-thought of sorta way! They are bunch of GODDAMN smarty-pants! I bet they did some deep research and brainstorming of the Holy Qur’an first before making this amazing site. And really, I have to admit that this site is so fucking teasing! And I won’t recommend you to click your computer mouse to the link if you don’t prepare enough to read it [esp. for my Muslim buddies here]

I know there are lots of other similar sites like this, I just never interested in finding them [it’s just gonna piss me off, so I’d better put my distance on it], until my friend gave the link. After I opened, I said to him

***

MC: hati hati blog ini—>musuh Islam nyata—>>http://xxxxxxxxxxx.blogspot.com/

G: Thx for sharing bro, really great site, indeed

G: mereka sebenernya orang2 smart

G: sayangnya tidak begitu smart naro otaknya dimana

G: jadi dibaca aja untuk fun

MC: yups

G: i have lots of FUN reading them

MC: masi banyak lg seh,, web/blog semacem itu

G: iya

MC: yea

G: kalo diliat smua ngga ada habisnya

MC: iya,, bikin kesel aj,,,

MC: share ke yg laen yah

G: hahahaha… ngga tau deh

G: terlalu malay

G: sebenernya itu tujuan mereka

G: muslim kesel, muslim share

G: smua muslim jadi baca itu

G: dan ada aja yg pegangannya goyah, bisa bahaya

G: like i said, they’re smart people

G: whoever made this site

MC: yups

G: beneran, kalo hati ngga kukuh sm islam

G: baca itu bisa goyah loh

G: they make the site really great!

G: ngga mengatasnamakan agama2 lain

MC: http://www.yyyyyyyyy.xxxxxxxxxxxx.org/forum <+++ ini yg lebih

G: menomorsatukan freedom, hak mengambil keputusan

G: itu sbnrnya yg dicari2 orang, kebebasan kan?

MC: kebebasan yg tak terbatas

G: itu dia

MC: lupa pembatas nilai moral

G: makanya, propaganda gila2an ini situs

MC: yups

G: bahaya lho sebenernya klo di share ke orang banyak

MC: tp pemerintah ko diem yah

G: makanya gw males, akan lebih aman kalo situs kaya gini di abandon

MC: mikirin aja web myspace, youtube,,,

MC: giliran yg kyak gini diem aj

***

Well, will do find heavier trial like this in the fasting month, I just have to be prepared. Set my heart, clean my thought, wash my dirty mind [yeah yeah, that’s right! Hahaha]. But anyway, happy fasting friends! Hope this sacred month could re-born ourselves, each in a unique way, until we reach the Glory in the end of the month.
^___^

Love.
~G~

 

Advertisements

30 thoughts on “Just whatever…

  1. Ada yg lebih bagus utk dibaca n dikaji daripada site-site itu sayang..
    tidak ada setitik pahalapun utk kita ngebaca n ngebahas 'begituan'…
    tapi ribuan pahala dijanjikan kalau kita baca Quran meski hanya 'satu surat'

    maafin aku ya ay..kalo selama ini udah bikin banyak salah

  2. I know that, honey… Kebetulan aja tulisan2 yang dia buat sedikit “menggelitik” aja untuk dibaca. Tapi yasudahlah… Ngga penting juga.

    Just whatever, hehehe…

    My deep apologize too, sayang… Maaf ya kalo aku punya salah, termasuk yang hari yang bikin hari km jadi ngga semangat

    Mwah.. [cium dlu, ntr pas puasa ngga bisa lagi, hehehe]

  3. Wah, laki gw memang hebat! Mending kalo udah ngga laku jadi trouble rocker, pindah jadi ustad aja kali ya?

    Huehehehe

    itu site-nya sengaja gw hidden, gw ngga mau share. Ngga ada setitik pahala juga [weisss, seddaaap! hehehe]

  4. bagus nya sich klo itu blog kita report aja ke bagian blogspot help
    kita report klo kita gak setuju aja ma isi nya
    ntar pihak admin blogspot insya allah bakal delete account dia 😛 😛
    ya pertama sih gw juga panas ngebaca nya,…
    itu baru baca pertama2 aja,……
    pas gw liat lagi isi nya,… ternyata isi nya kayaknya terlalu mengada-ada,…
    berarti memang pihak kafir mau menggoyahkan iman kita,…
    betool banged apa kata “die4purgatory” percuma nanggepin yang ini
    mending baca Qur'an taraweh.. hehehehe
    itung2 ini kan bulan puasa bulan penuh berkah,… 😛 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s