Loh… ?!

 

 

 

 

 

Multiply kenapa jadi begini?

 

 

 

 

 

Advertisements

6 thoughts on “Loh… ?!

  1. Something new needs adaptation, that's for sure… Jadi pastilah jauh dari yang namanya “nyaman” :p

    I just haven't found new things here in the new layout to be compared with the old template so that I can surely say that this one is better than the former one.

    And I just hate that 😦

  2. Ah, ga asik ah. MP kan punya keunikan sendiri yang bikin gue ngga pernah ninggalin page ini walaupun Facebook lagi booming [Friendster udah gue tinggalin lama, tapi kalo MP terlalu asik untuk ditinggalin]. Sekarang kalo jadi kaya FB, trus apa bedanya gue main FB sama MP? 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s