My Kriwil – 12 weeks.

I just got back from the hospital to check my pregnancy up. I went to RSCM and had my embryo checked. The obstetrician asked me this and that and also checked my health history from the beginning since I was a kid (got shocked for knowing that I don’t have much illness history, yet two of my illnesses are the deadly illnesses, lol). What worries me is that those two illnesses will inherit to my Kriwil (my husband calls my baby-to-be as “Kriwil”, just like his hair, lol), but the obstretician said that it would be better if I go check it to my Hepatology doctor. I guess I will meet him up next week.

After getting some standardized pregnancy check ups, I went to the Ultrasonography (USG) room to have my embryo screened. And oh look at that! There was a head, cute little head, pairs of hands and feet. And Gawd I could see his/her so tiny fingers and the nose! Oh it was soo adorable! Until now I still can’t believe that those things are now inside my embryo… It was like a miracle!

The age of my pregnancy now is 12 weeks, and my obstretician predicted that my baby will born around 27 – 28 of April, oh he/she will be a Taurean then. Mom has a poisoned snaps (Scorpion), Dad has an arch with goat-body and human-head (Sagitarian), Son/daughter will have horns, sharp ones (Taurean). Oh, we’re going to make a killer family, aren’t we? *grins*

Now, I often recalling myself to not to forget to always pray Surah Yusuf, Maryam, Ar-Rahman and Al-Insyirah for the sake of my miracle. Hopefully Allah will always give Kriwil a good healthiness and enough nutrient.

I’m so can’t wait, huhuhu…

~ G ~
Advertisements

10 thoughts on “My Kriwil – 12 weeks.

  1. nduty…. lucunya adik kriwil šŸ˜€ huuhhuhuhuuu…. amazing banget yah.
    aku juga dulu selalu gak pernah sabar nunggu bulan berikutnya pas ke dokter, just cant wait to see mischa.

    loncat2 gak nduts? dulu mischa tangannya selalu diatas kepalanya.

    nanti kalau sudah 7 bulan, sempetin liat yang usg 4D yah. you wont believe what you will see….. I promise.

    jaga kesehatan ndutsss….jangan lupa minum susu ibu hamil yg banyak biar kalsiumnya tercukupi yah :))

    hugs hugsss

  2. Amazing nduts, ngga ada kata lain yang bisa mewakili deh.. pokoknya miracle!! (padahal sebelumnya ngga pernah percaya ada miracle)

    Lucunya pas di USG, Kriwil kan masih kecil banget, panjangnya aja baru nyampe 7cm. Jadi tiap aku bernafas dia langsung membal di janinku jadi kliatan seperti terbang pelan2 gitu, Oooowww lucuuu ^___^

    Jari2 tangannya udah kliatan, bahkan idungnya udah nongol. Kata dokterku, “Wah, calon mancung ini Bu.. Insya Allah”, Amiiin…

    Seneng yah nduts, segala cape, pegel sama unstable emotional blow semuanya kebayar tiap liat foto USG-nya si Kriwil, bener ngga sabar nunggu bulan depan šŸ˜€

    Aku agak susah nduts disuruh minum susu, habis masih eneg, walaupun udah jarang muntah lagi. Makanya kadang kalo lagi ngga kuat paginya aku cari susu biasa / susu kedelai, malamnya baru susu materna.

    Doain semoga si Kriwil sehat terus ya nduts, biar Mischa nanti ada temen main

    *sambil membayangkan jalan2 lagi sama Nena & Rully plus Mischa dan gue & Die plus si Kriwil, whooaaa pasti rame abiss, hahahaha*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s